Najnovšie recenzie zo sekcie Centrálne jednotky
- Smart brána
Som spokojný a odporúčam
- Základňa pre ďaľšie komponenty
- Dobrá cena za tú spoľahlivosť
- Veľmi slušný produkt
Bezproblemove zapojenie a vsetko funguje ako ma
Ok
- Funguje
nič
Stabilné, funkčné, cenovo dostupné zariadenie ktoré ma velmi vysoký dosah a v mojom prípade jedine zariadenie ktoré sa nebojím pripajat cez wifi.
OK
- Spoľahlivý so silným signálom.
- Standardny Tuya system gateway.
- Malicky
- Pamata si nadstavenia aj ked ho prehodim na inu siet
- Skoda ze nema ethernet konektor. Ale kvoli tomu ma zase dobru cenu.
- Navod je az moc strucny. Mohli tam popisat aspon rozdiel medzi EZ a AP modom pripojenia.
- Ak Wifi siet nema pripojenie na internet, aplikacia s nim nevie komunikovat (narozdiel od Hue od Philipsu), komunikacia ide cez cloud. Je to skor nevyhoda Tuya systemu, nie tohto vyrobku.
- Funguje výborne, dizajn parádny, cena v € ☹️
- Vypadá že má dosť silný signál
- Malý hub, dá sa ľahko uložiť a schovať
- Komunikuje s viacerými zariadeniami v dome
- Jednoduchosť nastavenia
- Vypinatelna kontrolka statusu
- Kompaktné rozmery
- Zigbee limitované na Xiaomi produkty alebo na region
Neskutočne jednoduché nastavenie, všetky BLE zariadenia sa automaticky pripojili po nastavení Mesh routeru. Najväčšia nevýhoda ale je podpora len Xiaomi produktov, či už na BLE alebo Zigbee. Vraj po prepnutie regiónu sa dajú pridať aj iné zariadenia, ale neskúšal som. Na moje použitie, čo je zbierať data z BLE teplo/vlhkomerov, funguje výborne.
- Oproti verzi 2019, je výkonnější na všech bezdrátových protokolec
- Větší paměť
- nemá repráček
- nelze ovládat LED proužek
- některé appky ještě nefungují
- Matter v beta, ale počítám postupně vše začne fungovat
- pekný dizajn
- problémy už pri nastavovaní, často sa neprihlási, treba v všetko resetovať a skúšať znova a znova
- keď sa Vám aj náhodou podarí pripojiť do HomeKitu, par hodín alebo aj dní to vydrží a potom ahoj. Hláška connection lost a môžete všetko nastavovať od znova. Žiadny iný homekit výrobok toto nerobí, ani pri strate spojenia. Proste sa obnový. Táto zásuvka nie.
- Appka na iOS nebola 3 roky aktualizovaná a vyzerá dosť hrozne
- HomeKit píše, že je k dispozícii update firmvéru, Fibaro appka nie. Stiahnuť sa teda nedá.
Celkovo je to síce pekný výrobok, ale tie problémy s pripojením za to nestoja. Navyše appka je otrasná. Aby ste zistili, koľko vám zásuvka žerie, sa musíte preklikať do jej nastavenia. Žiadne widgety, nič. Škoda.
- Ucel na ktory je to vyrobene splna, korektne sa sparuje so zariadeniami atd.... nemam pripomienky.
- Pozor, ak od toho chcete viacej nez bezne pouzivanie - tak treba vediet, ze existuje E1 HUB pre Cinu a E1 pre EU. Pre Cinu je iny, mozete ho prepnut do 2 rezimov (10x stlacit....) pre aqaru alebo pre mi pricom v mi to nasledne dostanete do HomeAssistenta. EU verzia ktora mi pochopitelne bola zaslana ma napevno IBA 1 rezim - pre aqaru - na mi a HomeAssistenta mozete s tymto HUBom zabudnut. Ak to chcete, zvazte drahsi variant, ALEBO radsej nejaky univerzalny napr sonoff a tak nekupovat pre kazdu znacku zariadeni zvlast hub.
Funguje.
- kompaktny
- usb c napajanie
- rozumna cena
- iba zakladne dostupne snimace a zariadenia, ale to je asi chyba xiaomi, nie tohto zariadenia priamo (napr zigbee zasuvku neakceptuje, prosto nieje dostupna na vyber.. )
- nema ziadne zvukove ani vizualne prvky - starsie brany maju reproduktor (pouzitelne ako zvoncek), svetlo (nocne svetlo), svetelne cidlo..
Môj prvý smart HUB. Mám naň napojený senzor otvorenia dverí a teplotné senzory. Posiela notifikácie. Robí čo má. Som spokojný.
Zobrazujem 21 - 40 zo 81 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5 Ďalšie »